esca

Lloguer de pistes de gel

Dimensions de pista de gel sintètica

  • Superfície: 93 m2
  • Llargada: 13,76 m.
  • Amplada: 6,76 m.
  • Capacitat màxima: 23 persones

Vols trobar un especialista en el lloguer de pistes de gel? Estàs de sort. Event’s Pirineus és una empresa amb molta experiència en aquest sector i oferim als nostres clients les millors opcions de lloguer de casetes de fusta, carpes y mobiliari chill out.

A què esperes per posar-te a les mans de grans especialistes del sector? Un dels fets que ens diferencia de la competència és que atenem tots els nostres clients de manera personalitzada, entenem les seves necessitats i els oferim les millors solucions. És per això que ens hem convertit en líders d’aquest camp.

També et podem oferir el millor lloguer de carpes per a esdeveniments. Tant se val quina mena de trobada vulguis organitzar, nosaltres t’ajudarem sempre amb gran professionalitat. Explica’ns què necessites. El nostre equip es posarà a la teva disposició per a resoldre fins al més mínim dubte que et pugui sorgir.

1pista de hielo

El millor lloguer de pistes de gel

Gràcies a la més que demostrada experiència, a Event’s Pirineus podem atendre qualsevol petició en aquest camp, des de pistes de gel, estands, quioscs i pèrgoles. Especialistes en el lloguer de mobiliari chill out.

Tenim un estoc de productes molt ampli, variat i de la major qualitat. Estem molt orgullosos de la nostra increïble gamma de possibilitats pensades per a tu. Vols més informació? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i descobriràs per què ens hem convertit en la major referència del sector.

T’esperem a Event’s Pirineus. T’oferim el millor lloguer d’una pista de patinatge sobre gel, casetes per a fires o mobiliari de jardí. Què estàs buscant? Ben segur que et podrem ajudar de la manera més professional, eficaç i, sobretot, personalitzada possible, i resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir.