esca

Lloguer de Carpes

LA MILLOR OPCIÓ PER A LLOGUER DE CARPES

Busques una empresa especialitzada en el lloguer de carpes? Estàs de sort. A Event’s Pirineus t’ajudem amb gran professionalitat i t’oferim un servei a l’alçada de les teves expectatives amb els millors productes del sector, tots d’una qualitat inqüestionable i que, ben segur, respondran a les teves necessitats.

Tenim una experiència contrastada en el lloguer de mobiliari chill out i oferim a totes les persones que han confiat en nosaltres el ventall més ampli d’alternatives per a tota classe d’esdeveniments o fires. A la nostra web podràs consultar totes les característiques de cadascun dels models que oferim. D’aquesta manera, tindràs tota la informació que necessites per poder prendre una decisió.

A més, si tens algun dubte o consulta, posa’t de seguida en contacte amb nosaltres. Tenim el millor equip de professionals i especialistes capaços d’ajudar-te en tot el que necessitis i oferir-te una guia i un consell totalment personalitzats. La teva màxima satisfacció és una de les nostres prioritats principals.

LLOGUER CARPA 38M2

DIMENSIONS: AMPLADA 622 CM × LLARGADA 622 CM × ALÇADA 375 CM

LLOGUER CARPA 68M2

DIMENSIONS: AMPLADA 829 CM × LLARGADA 829 CM × ALÇADA 495 CM

LLOGUER CARPA 100M2

DIMENSIONS: AMPLADA 1.243 CM × LLARGADA 1.080 CM × ALÇADA 535 CM

Especialistes en el lloguer de carpes

A Event’s Pirineus som grans especialistes en el lloguer de carpes per a tota classe d’esdeveniments i fires. Tenim una experiència contrastada en ajudar els nostres clients de manera molt eficaç i, sobretot, personalitzada. Ens apassiona el nostre sector i mirem d’oferir una atenció de qualitat a tothom qui confia en nosaltres.

Si necessites mobiliari o carpes per a fires o esdeveniments, siguin del tipus que siguin, Event’s Pirineus et pot donar la solució. T’esperem per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. A què esperes?

Ja ho saps. A l’hora de buscar una empresa especialitzada en el lloguer de carpes, confia només en especialistes amb una àmplia trajectòria en aquest sector. Tenim l’estoc més ampli del mercat i uns preus molt competitius.